Pakketten

Lot of Sleep heeft verschillende pakketten. Zo kun je kiezen voor een Premium pakket waarbij we het gehele slaapgedrag in twee weken zo veel mogelijk aanpakken. Omdat slaapgedrag soms wat langer de tijd nodig heeft is twee weken zeker nodig. 

Wil je alleen persoonlijk advies, dan kan je ook een telefonisch consult boeken zodat ik je per telefoon of Zoom advies kan geven. Alle prijzen zijn incl. BTW.


Kennismakingsgesprek €0,-

Een telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten:

 • Kennismakingsgesprek
 • We bespreken jouw hulpvraag

WANNEER KIES JE DIT PAKKET?

Ben je al een tijd bezig om de slaap van je kindje te verbeteren maar lukt het maar niet? Je mag vrijblijvend een afspraak met mij maken om te bellen en te overleggen. 

WAT KRIJG JIJ?

We bespreken de situatie en kijken wat de beste manier is om jou te helpen. Voel je vrij om mij te bellen, ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met slaapgedrag wat echt beter zou kunnen. Samen kijken we of je bijvoorbeeld genoeg hebt aan een telefonisch consult of toch een begeleidingstraject van twee weken om alles aan te pakken. 

 

Stuur mij een mail of maak een afspraak via de Home page zie booking!Telefonisch / zoom consult €95,-

Telefonisch / Zoom consult 45-60 min:

 • Telefonisch / Zoom consult 
 • Max. 45-60 min. 
 • Feedback
 • Tips en advies

Wanneer kies je dit pakket?

Je kiest voor een telefonisch / Zoom consult als je maar één probleem hebt met betrekking tot het slapen, bijvoorbeeld als je kindje niet zelf wilt gaan slapen, steeds zijn of haar bedje uitkomt, heel vroeg wakker is, je overdag van 3 naar 2 slaapjes wil gaan of als je een persoonlijk advies wil over het slaapgedrag van je kleintje. Maar ook als je wil weten hoe je jouw baby het beste kan laten wennen aan een goed dag/nacht ritme. We kijken samen naar het ritme, de routines en tijden waarop jouw kindje of baby slaapt. 

 

Wat krijg jij?

Tijdens ons telefonische of via Zoom consult bespreken we waar je tegenaan loopt. Ik geef je dan tips en advies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Van te voren stuur ik je een uitgebreid intake formulier. 

Als je wel extra begeleiding en ondersteuning wilt, raad ik een 14-daags begeleidingstraject aan (Premium pakket)

 

Telefonisch / Zoom consult incl. BTW

Telefonisch / Zoom consult van 45-60 minuten. 

€ 95,00


Telefonisch / Zoom consult deluxe €195,-

Telefonisch / Zoom consult 45-60 min:

 • Telefonisch / Zoom consult 
 • Max. 45-60 min. 
 • Feedback
 • Persoonlijk slaapplan
 • Tips en advies

Wanneer kies je dit pakket?

Je kiest voor een telefonisch / Zoom consult als je maar één probleem hebt met betrekking tot het slapen, bijvoorbeeld als je kindje niet zelf wil gaan slapen, steeds zijn of haar bedje uitkomt, heel vroeg wakker is, als je overdag van 3 naar 2 slaapjes wil gaan of als je een persoonlijk advies wil over het slaapgedrag van je kleintje. Maar ook als je wil weten hoe je jouw baby het beste kan laten wennen aan een goed dag/nacht ritme. We kijken samen naar het ritme, de routines en tijden waarop jouw kindje of baby slaapt. Je krijgt na het gesprek binnen twee werkdagen een persoonlijk slaapplan en samenvatting van het gesprek, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. 

 

Wat krijg jij?


Vooraf stuur ik je een intake formulier, tijdens ons telefonische of via Zoom consult bespreken we waar je tegenaan loopt. Ik geef je dan tips en advies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Ik stuur je daarna een persoonlijk slaapplan, helemaal op maat gemaakt voor jou en jouw kleintje.

Als je wel extra begeleiding en ondersteuning wilt, raad ik een 14-daags begeleidingstraject aan (Premium pakket)

 

Telefonisch / Zoom consult deluxe incl. BTW

Telefonisch / Zoom consult van 45-60 minuten incl. persoonlijk slaapplan. 

€ 195,00


Premium pakket, 14-dagen begeleiding €525,-

Twee weken begeleiding incl:

 • Telefonisch / Zoom consult
 • Uitgebreide intake
 • Persoonlijk slaapplan
 • Dagelijks contact via een logboek
 • Feedback
 • Tussentijdse evaluatie 
 • Eindgesprek

Wanneer kies je dit pakket?

Met dit pakket pakken we alles aan, we hebben een uitgebreide intake waarin ik de situatie in kaart breng en een persoonlijk slaapplan voor jullie maak. Omdat soms het slaapgedrag van je kindje na een week weer kan veranderen, is twee weken de tijd die we samen nodig hebben om écht alles aan te pakken. We beginnen met het slaaptekort in te halen, dan gaan we kijken naar waar de knelpunten liggen en passen we een methode toe. Er zijn verschillende methodes waar ik mee werk, zo kun je kiezen voor een hele zachte aanpak, waarbij we heel rustig en gestaag de slaapproblematiek aanpakken. Deze methodes vereisen een hoge betrokkenheid van de ouders. Wil je liever snel resultaat dan zullen we voor een strakkere aanpak moeten gaan, denk hierbij aan een methode waarbij we gecontroleerd jouw kindjes laten wennen aan de slaaptraining. We kijken naar verschillende methodes zodat we altijd uitkomen op de juiste slaaptraining voor jouw kind. 

 

Kies dit pakket als je kindje:

 1. Niet zelfstandig in slaap kan vallen
 2. Bij ouder(s) in bed wil slapen
 3. 's-Nachts veel wakker is
 4. Extreem vroeg wakker is
 5. Overdag hazeslaapjes doet 
 6. Alleen aan de borst/fles in slaap wil vallen
 7. Alleen in de kinderwagen/auto wil slapen

Wat krijg jij?

Na de kennismaking en de intake, stuur ik je binnen twee dagen een persoonlijk slaapplan toe zodat je daarna kan beginnen met de slaaptraining. Daarnaast ontvang je een link voor ons logboek waar ik elke dag feedback op geef. Na de eerste week hebben we weer een telefonisch of Zoom meeting voor de tussentijdse evaluatie. Omdat elk kind uniek is zullen we veel evalueren.
Daarna volgt weer een week van begeleiding en als laatste hebben we een eindgesprek waarin ik je nog tips geef voor de periode erna.

 

Premiumpakket, 14-daagse coaching, begeleiding en persoonlijk slaapplan incl. BTW.

Premiumpakket bestaat uit 14-daagse coaching, logboek, begeleiding, feedback, slaapplan, evaluatie en nazorg. 

€ 525,00


New born consult €125,-

New born consult telefonisch / Zoom:

 • Telefonisch / Zoom consult 
 • Max. 60 min.
 • Tips & Advies
 • Als voorbereiding op de komst van een baby

Wanneer kies je dit pakket?

Ben je zwanger en heb je geen idee wat je wachten staat? Ik help je door te vertellen wat je precies kan verwachten. 

Wanneer je je baby kan laten doorslapen en hoe je je kindje het beste kan helpen.

Ik geef voorlichting over Veilig Slapen.

 

Wat krijg jij?

Tijdens ons consult zal ik je alles vertellen over de slaapontwikkeling van je baby. Wanneer hij of zij een dag- of nachtritme gaat ontwikkelen en hoe je je kleintje daarbij het beste kan helpen. Wat je kunt verwachten met een kleine baby en hoeveel uur een kindje ongeveer slaapt.

 


New born consult

Telefonisch / Zoom consult van 45-60 minuten.

€ 125,00