Hoe werd ik slaapcoach

Na een zoektocht van een jaar kwam ik bij Family Sleep Institute (FSI) terecht. Een bedrijf gevestigd in Amerika (VS) en waar veel bekende slaapcoaches zijn opgeleid. Hun missie en visie luiden als volgt:

 

Missie

The Family Sleep Institute (established in 2011) provides comprehensive, evidence-based curricula and practical experience to our Child Sleep Consultant Certification Program students so that graduates are best prepared to provide information, strategies, and holistic support regarding child sleep to families with varying parenting styles.

 

Visie

The school that pioneered the child sleep consulting industry,  The Family Sleep Institute aspires to be the educational leader in Child Sleep Consulting and to set the standard for best practices for the field worldwide.

 

FSI is opgericht door Deborah Pedrick, haar boodschap is al meer dan 18 jaar ouders voor te lichten over het belang van het leggen en onderhouden van een gezonde basis voor slaap bij hun kinderen.

Ook is zij mede-oprichter van de International Association of Child Sleep Consultants en is ze lid van de adviesraad voor het Early Years Child Behaviour Certification Program.

 

Na mijn sollicitatie en motivatiebrief had ik een gesprek met haar, meteen voelde ik een klik. 

Al gauw kreeg ik bericht dat ik de opleiding mocht volgen en startte ik in februari 2022. De opleiding was pittig, er staat 20-25 uur studielast per week voor en dat klopte aardig. De studie is in het Engels, je moet ook veel wetenschappelijke onderzoeken analyseren en beargumenteren. Het was soms best lastig puzzelen met twee kleine kinderen thuis, mijn werk bij de kraamzorgorganisatie en een man die ook is begonnen met een eigen onderneming. Maar gelukkig gaan mijn kinderen vroeg naar bed en kon ik in de avond mijn studie voorbereiden, volgen en huiswerk uitwerken. 

 

Het is een droom die uit is gekomen, slaapcoach zijn is echt iets waar ik veel te lang mee heb gewacht. Ik hoop in de toekomst nog heel veel gezinnen mogen te begeleiden.

 

Liefs, 

Marilot

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0